Personvernerklæring

Publiseringsløsningen Ask media bruker, Labrador CMS, er levert av Publish Lab AS. Denne løsningen lagrer ingen informasjon om leserne/brukerne.

Som de fleste nettsteder bruker dette nettstedet Google Analytics (GA) for å spore brukerinteraksjon. Vi bruker denne informasjonen for å se hvor mange som besøker nettstedet vårt, for bedre å forstå hvordan de finner og bruker våre nettsider, og for å se deres reise gjennom nettstedet.

Selv om GA registrerer data som din geografiske plassering, enhet, nettleser og operativsystem, identifiserer ingen av disse opplysningene deg personlig til oss. GA registrerer også datamaskinens IP-adresse som kan brukes til å identifisere deg personlig, men vi benytter oss aldri av denne informasjonen.

GA benytter informasjonskapsler, detaljer om hvilke finnes i Googles developer guides (https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage).

Deaktivering av informasjonskapsler i nettleseren vil stoppe GA fra å spore ditt besøk på sider innenfor denne nettsiden.

Finn ut mer om Google Analytics (https://www.google.com/analytics/).

Personvernregler hos Google: https://policies.google.com/privacy

Man kan dele informasjon fra vårt nettsted på sosiale medier via dele-knapper på artikkelnivå. Det kan være Facebook eller Twitter. Dersom man velger å dele informasjon på denne måten, så vil nettleseren overføre data og personopplysninger om brukeren til det sosiale mediet. Det samme vil også gjelde dersom man besøker våre sider som innlogget i et sosialt nettverk. Opplysninger det sosiale mediet da kan få om brukeren kan være data og tidspunkt for besøket, url til adressen som besøkes, IP-adresse, valg av nettleser og operativsystem.

Her finner du personvernerklæringen til Facebook og Twitter:

Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Twitter: https://twitter.com/en/privacy

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i personvernerklæringen. Den til enhver tid gjeldende personvernerklæringen vil være tilgjengelig på askmedia.no.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål, kommentarer eller ønsker å gjøre bruk av dine rettigheter. Du kan bruke følgende kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Baard Arild Nordvang

Telefonnummer: 97 11 97 02

E-postadresse: [email protected]