Treindustrien 6/2019 er ute nå

Lindal Treindustri laget elementer for å rehabilitere uten å flytte beboerne. Tewo leverer innervegger som kan flyttes og brukes igjen.

Publisert

Treindustrien er i front når det bygges på helt nye måter. På Bygg, reis deg-messen inviterte Treindustrien til seminar om sirkulærøkonomien.

– Det er viktig å forlenge levetiden på dagens bygg. Der har trebasert industri gode muligheter, blant annet innenfor tilbygg og ombygging, sa fagsjef Tina Sletbak- Akerø i Treindustrien.

I Treindustrien kan du lese mer om gjenbruk og nye måter å bygge på. I tillegg finner du dette:

Leder:
Frykten for ny teknologi
«Det er automatikk i at mange er redde for forandringer, men det er også automatikk i at skumle forandringer fører til nye muligheter.»

Tredører for tørrere hjem
Inneklimaet i Norge er blitt så tørt at dørfabrikken må hente råvarene utenlands. Roar Knudsen leder Knudsen Dørfabrikk og er opptatt av å gjøre en god jobb heller enn å holde seg med selgere i hvite skjorter.

Transport hindrer nullenergi
Transporten er hovedgrunnen til at Elverums nye tre-bydel Ydalir ikke blir noe nullenerginabolag.

Årets idrettsanlegg er bygd i tre
Innerst i parken ligger det, årets idrettsanlegg i Norge. Ishall i en park? Ja visst. Bugårdsparken i Sandefjord har faktisk plass til alt og alle.

Oppkjøp ga overskudd
Vyrk og Trysil Interiørtre satser stort på overflatebehandling med egenkomponerte farger. Et år etter overtagelsen forteller Vyrk om overskudd i begge bedrifter.

En bølge av naturmaterialer
Nå er det igjen naturmaterialer for alle pengene, mener Bergene Holm. Det henger sammen med miljøbølgen som ruller over hele verden.

Ekstrem industriversjon
Huseiere er villige til å betale for produkter med tydelige fordeler. Jotun svarer på forbrukerundersøkelsene sine med å lansere Drygolin Nordic Extreme i industriversjon.

Leter etter dyktige kunder
Hamran, Meling og Melby er godt fornøyde med Made By Wood-samarbeidet. – Sammen sitter vi med så mye kunnskap at vi er nødt til å komme oss ut med den, sier Trond Hamran.

FASTE SIDER:

  • Aktuelt
  • Bransjenytt
  • Produktnyheter
  • Bransjeguiden

Treindustrien

Magasinet Treindustrien er bladet for hele den trebearbeidende industrien. Bladets oppgave er å informere hele den trebearbeidende industrien samt omsetningsleddene, om hva som foregår innenfor områdene produksjon, teknikk, økonomi, design, markedsføring og bransjepolitiske spørsmål.

Les mer om Treindustrien

Bestill abonnement

Powered by Labrador CMS