Fire kilometer asfaltert løype med en snittbredde på 5,2 meter, doserte svinger og utfordringer for alle nivåer ble realisert på rekordtid. Det er ikke rart at styreleder Arne Thorsen-Eie gliser og kaller Sandnes Arena for Norges flotteste rulleskianlegg.

Idrett & Anlegg er Norges eneste fagblad om idrettsanlegg og idrettspolitikk. Bladet kommer ut sju ganger årlig, og dekker anlegg for alle idretter, både innen- og utendørs.

I Idrett & Anlegg nr 7/2017 kan du lese om følgende:

Leder:
Hei, vi er tilbake!
«For et gammelt skøytelår og skøytehjerte, er årets sesongstart med en nordmann helt i toppen på Formel-1-distansene, balsam for sjelen.»

Full rulle for idrettspatruljen
Patruljefører Ida Tjørsvaag tar med seg utstyr og en kompetent trener til skoler, SFO og barnehager og tar over gymtimene. Både idrettslag, skoler og barnehager drar nytte av den unike ordningen i Stavanger.

Din kommune: Randaberg
Sentralidrettsanlegget skal vokse
I Norges minste fastlandskommune – Randaberg – velger man å samle så mange idrettsanlegg som mulig innenfor et lite geografisk område for blant annet å få en mer effektiv drift.

Skynder frem salget av granulatkurv
En kurv som plasseres i kummene rundt en kunstgressbane for å samle opp granulat er blitt så ettertraktet at man har satt den i produksjon mye tidligere enn ventet.

– Dette er Norges flotteste rulleskianlegg
Fire kilometer asfaltert løype med en snittbredde på 5,2 meter, doserte svinger og utfordringer for alle nivåer ble realisert på rekordtid. Det er ikke rart at styreleder Arne Thorsen-Eie gliser og kaller Sandnes Arena for Norges flotteste rulleskianlegg.

Satser mer som totalleverandør
Unisport, som er det nye navnet etter sammenslåingen av blant andre Unisport, Saltex, IFAS Sport og Scandi Sport i Norge, satser nå mer på totalleveranser til idrettsanlegg. Vålerengas nye stadion var selskapets første store prosjekt.

Nyheter på Park & Anlegg
Messen Park & Anlegg 2017 på Norges Varemesse ble en suksess for både besøkende og utstillere. En lang rekke leverandører viste frem sine maskiner og utstyr. Her er noen produktnyheter rettet mot idrettsanlegg.

Rett fra Tvedt
Alt klart for nyskapningen NM-uka 2018
«Nå har Idrettsforbundet og 19 forskjellige særforbund fått med seg NRK på laget og skapt NM-uka. Premieren skjer i Stavanger-området neste sommer.»
Idrettspresident Tom Tvedt er fast spaltist i Idrett & Anlegg.

Aktuelt
Posisjonerer seg for internasjonale verv
Trøndelag idrettskrets blir en realitet
Nedbemanning i Norges idrettsforbund
– Alle i norsk idrett har et ansvar for å gjøre idrettens retningslinjer mot seksuell trakassering og overgrep kjent

Faste sider:
Aktuelt fra Kulturdepartementet
Nytt fra Bad, park og idrett
Anleggsbørsen


Les mer om Idrett & Anlegg

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller -utgaver av bladet

Idrett & Anlegg 7/2017 er ute nå