Oslo skatehall er blitt brukervennlig og akkurat slik skaterne ønsket det. Det har skjedd fordi brukerne har fått være med på planleggingen. Ikke bare for syns skyld, men for å være med å bestemme og reelt påvirke.

Idrett & Anlegg er Norges eneste fagblad om idrettsanlegg og idrettspolitikk. Bladet kommer ut sju ganger årlig, og dekker anlegg for alle idretter, både innen- og utendørs.

I Idrett & Anlegg nr 5/2017 kan du lese om følgende:

Leder:
Imponerende skatehall i Oslo
«Hallen i Oslo har vært et savn så lenge at til og med dresskledde forretningsfolk med en tidligere karriere som skater, tar turen til hallen for å gjøre noe av det de liker aller best – nemlig å skate.»

Etterlengtet hall ble Årets idrettsanlegg
På veggene står forbudet mot skateboard, som kom i 1978, i morsetegn. Helt siden forbudet ble opphevet i 1989 har skaterne ønsket seg en skikkelig hall i Norge. Nå skaterde i Årets idrettsanlegg 2017.

Får mindre støy fra nye ballbinger
En dansk ballbinge som bråker mindre enn de tradisjonelle trebingene, er på full fart inn i det norske markedet. Tidligere eliteseriespiller Snorre Krogsgård i Uniqa håper man nå kan bli kvitt «ballbingespøkelset».

Over all forventning for Røykenbadet
Røykenbadet ble bygget på rekordtid, og allerede etter et halvt års drift har man passert budsjettet med antall medlemskap.

Din kommune: Ski
Idrettsparken blir indrefileten i nye Ski
Det skal flytte 13.000 mennesker til en helt ny bydel i Ski innen 2030. Da blir Ski idrettspark nesten som en indrefilet å regne – midt mellom den nye og gamle delen av byen.

Vil holde gummikulene på banen
Norges fotballforbund har gått sammen med dekkbransjen for å motivere norske klubber til å ta bedre vare på granulat i kunstgressbanene. Flere pilotprosjekter er på gang for å teste nye måter å holde gummien på banen.

Rett fra Tvedt
Vi er på rett vei, men…
«Vi må bli bedre til å sikre at også barn og ungdom fra hjem med lav betalingsevne fortsatt finner muligheter til å være med.»
Idrettspresident Tom Tvedt er fast spaltist i Idrett & Anlegg.

Aktuelt
Skal motivere kvinner til å ta steget mot et toppverv
Trenerkompetansen skal kartlegges
Idrettshistoriker Tom A. Schanke er død

Faste sider:
Aktuelt fra Kulturdepartementet
Nytt fra Bad, park og idrett
Anleggsbørsen


Les mer om Idrett & Anlegg

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller -utgaver av bladet

Lagre

Idrett & Anlegg 5/2017 er ute nå