Etter 40 års kamp blir det endelig en permanent sykkelvelodrom i Norge. Det og mye mer kan du lese om i denne utgaven av Idrett & Anlegg.

Idrett & Anlegg er Norges eneste fagblad om idrettsanlegg og idrettspolitikk. Bladet kommer ut sju ganger årlig, og dekker anlegg for alle idretter, både innen- og utendørs.

BESTILL ABONNEMENT PÅ IDRETT & ANLEGG

I Idrett & Anlegg 3/2018 kan du lese om følgende:

Leder

Lang kamp snart i mål
«Erfaringene er svært gode. På den måten får regionen nye, fantastiske anlegg, på tvers av kommunegrensene. Dette er et eksempel til etterfølgelse – for erfaringene er gode.»


Flerbrukshall

Nå blir det endelig velodrom
Tor Helge Skretting i Sola Cykleklubb har kjempet for en permanent sykkelvelodrom i Norge siden 70-tallet. Nå skal den endelig bygges – sammen med en flerbrukshall – i Skrettings hjemkommune Sola utenfor Stavanger.


Din kommune: Voss

Mesterskap bidrar til vekst
NM og VM gir ekstra støtte. – Vi har hatt en enorm vekst i anlegg de senere årene. Det er arrangementene som har bidratt til at anleggene er realisert, sier Nils Helge Kvamme i Voss kommune.


Kretslederen

Den siste kretslederen
Helge Johnsen er bokstavelig talt på ballen, selv om han er pensjonist. Han bruker pensjonisttilværelsen til å jobbe for idretten i Hordaland. Nylig ble han gjenvalgt som kretsleder, og blir dermed den siste kretslederen i Hordaland idrettskrets.


Utstilling

Treffpunkt uten de store nyheten
Den svenske messen Träffpunkt Idrott samlet en rekke utstillere i Gøteborg. Men de store nyhetene uteble.


Svømmehall

Hemmelige tall om dårlig lim
Sintef har testet lim for å finne ut hvorfor flisene løsner i svømmebassengene. Forskjellene er store. Men resultatene, de er hemmelige.


Faste sider

Idrettsjus
Oppførsel og atferd som må til livs
Etter at MeToo-kampanjen blusset opp i fjor høst har det vært et stort fokus på varsling av uanstendig og ulovlig oppførsel. Både i den offentlige debatten og internt i organisasjoner og virksomheter har det vært mange runder for å rydde opp i enkeltsaker og (re)etablere solide systemer for å forebygge nye tilfeller.

Rett fra Tvedt
Det aller viktigste – våre verdier
«Frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd. Flotte verdier, men vi må innimellom vurdere om dette er de verdiene som skal prege vår organisasjon fremover. Vi har derfor satt i gang et arbeid med å vurdere om disse fortsatt skal være våre verdier.»

Aktuelt fra Kulturdepartementet
Nytt fra Bad, park og idrett
Anleggsbørsen


Les mer om Idrett & Anlegg

Bestill abonnement

Idrett & Anlegg 3/2018 er ute nå