En ny idrettshall på Harestua med håndballflate, basishall og bordtennishall har gitt stor aktivitetsvekst i Lunner kommune.

Idrett & Anlegg er Norges eneste fagblad om idrettsanlegg og idrettspolitikk. Bladet kommer ut sju ganger årlig, og dekker anlegg for alle idretter, både innen- og utendørs.

I denne utgaven kan du lese om følgende:

Leder: Nye anlegg gir økt aktivitet
«Jeg har ennå til gode å besøke et idrettslag eller kommune som ikke har opplevd nærmest en eksplosjon i antall aktive barn og unge når et nytt og funksjonelt anlegg står klar.»

Stor giverglede til NIFs flyktningfond
Norges idrettsforbund er tildelt to millioner kroner til NIFs flyktningfond for 2017 av Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi).

Kastet som leder etter pengerot
Lasse Weckhorst er kastet som leder i Nord-Odal Idrettslag på grunn av pengerot. Han har også trukket seg fra alle politiske verv og er ikke lenger varaordfører i Nord-Odal kommune.

Pilotprosjekt for fanging og gjenbruk av granulat
NFF vil starte et pilotprosjekt for å finne effektive løsninger mot granulat på avveie fra kunstgressbaner.

Etterlyser skjerpede krav til boblehaller
Per Thore Nilsen i Scandihall Scandinavia etterlyser skjerpede krav til de som setter opp boblehaller i Norge for å hindre ulykker med at haller kollapser.

Norsk Tipping hovedsamarbeidspartner
En ny fireårig avtale gjør Norsk Tipping til hovedsamarbeidspartner for NFF – fra breddefotballen og opp til landslagene.

Bygget med kjempedugnad og tillitt
Etter over ti år med planlegging, prosjektering, et enormt antall dugnadstimer og lokalsamfunnet i ryggen, men nesten mot alle odds, kunne endelig 50-millionersanlegget Verdal motorsenter åpnes. Nøkkelen: å bygge tillitt.

Din kommune: Lunner
Aktiviteten spratt i været med nytt anlegg
En ny idrettshall på Harestua med håndballflate, basishall og bordtennishall har gitt stor aktivitetsvekst i Lunner kommune.

Lager ny og fremtidsrettet badeforskrift
Badeforskriften fra 1996 blir nå revidert. Måler ikke bare å gjøre forskriften moderne og up-to-date, men også unngå å sette begrensninger for fremtidig utvikling.

Tall og fakta om anlegg og spillemidler
Kulturdepartementet og Norges idrettsforbund har offentliggjort rapporten Spillemidler til idrettsanlegg 2016. Her presenterer Idrett & Anlegg noen av de viktigste tallene fra rapporten.

Slipper å vente på spillemidler
I Sogn og Fjordane får friluftslivsanlegg spillemidler allerede første godkjente søknadsår. Det skal stimulere til mer bygging og dermed økt fysisk aktivitet.

Setter fysisk aktivitet i et større bilde
Sogn og Fjordane fylkeskommune tar en aktiv rolle overfor fylkets kommuner for å sette søkelyset på fysisk aktivitet. Sammen med idrettskretsen og Forum for natur og friluftsliv, reiser de rundt og arrangerer godt besøkte møter.

Fikk skreddersydd maskin til alt i anlegget
Granåsen skisenter i Trondheim har fått en ny skreddersydd maskin som både kan preparere hoppbakker og kjøre spor i skiløypene. Maskinen er unik i Norge.

Rett fra Tvedt
Idrett og likestilling
«Norsk idrett har «Idrettsglede for alle» som visjon, og da kan vi ikke gi oss før det er like naturlig for kvinner som menn, jenter som gutter, å delta i idretten på alle nivå.»
Idrettspresident Tom Tvedt er fast spaltist i Idrett & Anlegg.

Aktuelt fra kulturdepartementet
Nyheter levert av Kulturdepartementet

Anleggsbørsen
Idrett & Anleggs leverandørregister


Les mer om Idrett & Anlegg

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller -utgaver av bladet


Lagre

Idrett & Anlegg 2/2017 er ute nå