Idrett & Anlegg 1/2020 er ute nå

Midt i Oslo sentrum bygges landets mest moderne og framtidsrettede idrettshall. Kommune, klubb og publikum har store forventninger til nye Jordal Amfi.

Publisert

– Man måste tänka på allt nu för tiden, sier Fritiof Strömberg fra leverandøren Strömberg & Sandell på klingende svensk mens vi forflytter oss gjennom denne gedigne utendørs anleggsplassen i bydel Gamle Oslo.

Der den fullstendig utdaterte hallen fra OL i 1952 en gang lå innfelt i terrenget, rigges det et helt nytt amfi på plass.

I Idrett & Anlegg 1/2020 kan du lese om byggingen av nye Jordal Amfi. I tillegg finner du dette:

Leder:
Idrettsgallaen trenger oppgradering
Det er på tide å utvide kategoriene på Idrettsgallaen slik at vi får fram alle dem som legger til rette for at norske utøvere kan hevde seg i verdenstoppen år etter år.

Plass til både stort og smått
Det er veldig lite som ordner seg selv. Lygna Skisenter er et godt eksempel på at tid, tålmodighet og samarbeid er det som skal til for å lage idrettsanlegg som passer for alle.

Fokus på basisanlegg
Skiforbundet har pekt ut to hovedutfordringer for aktiviteten de nærmeste årene: Snøproduksjon og skianlegg med mer innhold.

Din kommune: Narvik
Når det meste er nytt
Kortere reisetider og nye kommunegrenser betyr mye nytt å venne seg til i Narvik. Men aller først: Junior-VM i alpint, med håp om senior-VM i 2027.

Støtte- og tilskuddsordninger i 2020:
Her er den store oversikten
Det finnes en lang rekke av støtte- og tilskuddsordninger for idrettslag. Idrett & Anlegg har fått oversikten som gjør det mulig for ditt idrettslag å være med når midlene skal fordeles.

Hall-ekspertens 10 beste råd
Alt begynner et sted. En tanke, et ønske, en visjon, en plan – og alltid er det en vei å gå. Hvor skal man begynne når man oppdager at det kan stå en idrettshall klar i den andre enden?

Hedrer skøytekongen med egen arena
Fred Anton Maier satte Tønsberg på skøytekartet i sine glansdager på 1960-tallet. Byen takker skøytekongen med å kalle sitt nye stadionanlegg opp etter ham, et stadion han i dag hadde hatt all grunn til å være stolt av.

Fra industribygg til basishall
Moss Turnforening har i mange år brukt mye tid på å sjaue utstyr inn og ut. De har lenge jobbet med ulike hallprosjekter, men det ble ingen løsning før de fant et industribygg på finn.no.

Faste sider:
Aktuelt
Nytt fra Bad, park og idrett
Anleggsbørsen
Aktuelt fra Kulturdepartementet

Idrett & Anlegg

Idrett & Anlegg er Norges eneste fagblad om idrettsanlegg og idrettspolitikk. Bladet kommer ut sju ganger årlig, og dekker anlegg for alle idretter, både innen- og utendørs.

Les mer om Idrett & Anlegg

Bestill abonnement