Her kan du blant annet lese det meste om det som skjedde under oste-VM i Bergen.

Det var 0,09 prosent sjanse for å komme på pallen i oste-VM i Bergen, som ble arrangert tidlig i november.

3472 oster konkurrerte om å bli verdens beste ost i 2018.

To norske oster, Fanaosten og brunosten fra Stordalen gård klarte å komme gjennom det ekstremt trange nåløyet, og ble belønnet med pallplass i årets VM. Det synes vi er verdt ganske stor spalteplass, og i denne utgaven kan du lese om oste-VM på sidene 18 til 23.

Kokkelandslagene i aksjon i VM

I disse dager konkurrerer kokkelandslagene i VM i Luxembourg.

I denne utgaven av magasinet kan du lese litt om hvordan lagene har forberedt seg til årets store dyst, og du finner også menyene som både junior- og seniorlandslaget skal servere dommerne i Culinary World Cup.

Les mye mer i Horeca nummer 7 2018

Finner lykken i Italia

Det er mange nordmenn som drømmer om et liv i Italia.

Gunvor S. Lie (58) og Joar Monstad (59) bygde opp den anerkjente vingården Cascina Collina i Piemonte. Nå satser de enda mer på turistbransjen, etter å ha skiftet beite og etablert Villa Bella Piemonte.

Les mye mer om Villa Bella Piemonte i Horeca nummer 7 2018

Vi kommer tilbake med flere reportasjer om nordmenn som har funnet lykken i Italia i de kommende numrene.

Storkjøkkenbransjens historie

Som vi tidligere har omtalt, er vi inne i magasinet Horecas 50. årgang.

Den første utgaven kom sommeren 1969, noe som betyr at vi skal markere 50-årsjubileet neste år med en stor jubileumsutgave.

Tidligere BFSN-leder og veteran i storkjøkkenbransjen, Arne Dalseng skriver artikler med historisk tilbakeblikk. Den tredje artikkelen kan du lese i Horeca nummer 7 2018, og omhandler Foynland Storkjøkken.

Ny jusspalte fra 2019

I denne utgaven kan du også lese om vår nye jusspalte «Rett fra Ræder».

Fra nummer 1 i 2019 vil nemlig Advokatfirmaet Ræders juridiske eksperter overta ansvaret for å gi Horecas lesere faglig påfyll av juridisk karakter.

Du kan også lese mer om den nye spalten her

Läntmannen satser mer i Norge

Lantmännen Unibake har lange tradisjoner på Langhus. Nå er det investert i en ny produksjonslinje for hvetebakst, som settes i sving over nyttår.

– For oss er det viktig å holde produksjonen i Norge. Det sikrer norske arbeidsplasser. Vi har tradisjoner med bakst her på Langhus helt siden 1970, sier markeds- og innovasjonsdirektør hos Lantmännen Unibake Norge, Aina Hagen.

Les mer i Horeca nummer 7 2018

Andre større artikler

Videre i denne utgaven kan du lese om Matomsorgsprisen 2018, om to av høstens spennende kokebøker, om det glutenfrie bakeriet Elda bakeri i Rogaland.

Videre finner du større artikler om Tabasco, som markerer 150-årsjubileet i 2018, om den første utgaven av Foodscape og om norsk vin – som er på vei frem.

Trond Erik Solstad-Nilsen, som er hotelldirektør på Scandic Helsfyr, er portrettert i denne utgaven, mens Comfort Hotel Xpress Youngstorget i Møllergata er typebedrift i Horeca nummer 7 2018.

Faste spalter

I tillegg til en rekke andre små og mellomstore artikler, er det som vanlig masse lesestoff i de faste spaltene Nytt om navn, Bransjenytt, Landet Rundt, Norden Rundt, Verden rundt, Produkter og Bransjekalender.

God lesning!


Horeca (hotell, restaurant, catering og café) er bransjens klart ledende ledertidsskrift, uunnværlig for proffene som ønsker å oppdatere seg på feltene organisasjon, ledelse, drift og konsept.

I bladet finner du artikler om hotell, restaurant, kafé, catering, uteliv, reiseliv, institusjon og alt annet som berører horecabransjen.

Les mer om Horeca

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller -utgaver av bladet

 

Horeca 7 er ute nå