I juni fikk Shell Svinesund en ny og topp moderne stasjon. Valg av riktig utstyr har stått sentralt for å møte kundenes behov for mat på farten, men også for å effektivisere hverdagen til de ansatte.

Papirutgaven av FastFood kommer ut seks ganger i året. I utgave 4/2017 kan du lese om følgende:

Leder

Hva har jeg lyst på i dag?
«Tidligere handlet det om å slukke sulten i en faderlig fart, eller å fylle på tanken. Nå handler det om hva du virkelig vil spise, og hvor du vil nyte den gode atmosfæren.»
Les lederartikkelen her


TEMA: INNREDNING og UTSTYR

Rigger for variert og effektiv matservering
I juni fikk Shell Svinesund en ny og topp moderne stasjon. Valg av riktig utstyr har stått sentralt for å møte kundenes behov for mat på farten, men også for å effektivisere hverdagen til de ansatte.

Circle K satser på meksikansk, fersksmurt og sunn mat
I midten av juni lanserte Circle K sin nye matsatsing på Økern i Oslo. – Fremtidens kunder vinnes med den beste maten og den beste kundeopplevelsen. Vi skal sprenge alle grenser for hva det er mulig å servere på en bensinstasjon, sier markedsdirektør og påtroppende norgessjef, Christoffer Sundby.

Gjør suksess med amerikansk diner
Våren 2017 har YX Sigerfjord bygd ut en helt ny amerikansk diner med plass til 72 gjester. Med ny skjenkebevilling er det duket for ytterligere vekst i middagstilbudet til den lokale bensinstasjonen i Sortland.

50-tallsinspirert
På Torshov i Oslo ligger en liten butikk som bugner av nostalgiske duppedingser for de som elsker tidsepoken fra 1950 opp til 1990-tallet.

1600 i kø for gratis kebab
Den 13. juli åpnet Bislett Kebab House dørene for sitt nye flaggskip på 800 kvadratmeter. 1600 kunder sto i kø for å sikre seg en matbit under åpningen.


LUNSJ MED ANNE-LISE E. SØRENSEN

– De sier jeg går med startnummer på brystet hele tiden
Anne-Lise E. Sørensen har drevet Patricias Gatekjøkken AS i Bardu i over 20 år. Den prisvinnende fast-food-dronningen stakk av med seieren i NM i Sunn Fastfood 2016. Tross liten plass i gatekjøkkenet, setter hun stadig nye omsetningsrekorder.


FASTE SIDER

Produkter
Flere sider med produktnyheter

Bransjenytt
Flere sider med bransjenyheter

Leverandørguide
Se nettutgaven her


FastFood og fastfood.no setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om FastFood her

Bestill abonnement

Last ned bladet elektronisk

Lagre

FastFood 4/2017 er ute nå