Med nye ambisiøse ledere og eiere på plass i Big Bite, ligger det an til en voldsom vekst i den norske retailkjeden. Så langt er de oppe i 56 avdelinger, om ett års tid er de 65 Big Bite i Norge.

Papirutgaven av Convenience kommer ut seks ganger i året. I utgave 6/2017 kan du lese om følgende:

Leder: Lettvint, behagelig og tilgjengelig!
I denne utgaven fornyer vi oss og endrer navn fra FastFood til Convenience. Det som følge av en bransje som virkelig jobber for at kundene skal ha det lettvint, behagelig og komfortabelt.


TEMA:VARM OG KALD FASTFOOD

Big Bite helt i 100:
– Vi tar sikte på 10 nye avdelinger i året
Med nye ambisiøse ledere og eiere på plass i Big Bite, ligger det an til en voldsom vekst i den norske retailkjeden. Så langt er de oppe i 56 avdelinger, om ett års tid er de 65 Big Bite i Norge.

Eksotiske smakfulle varianter
I begynnelsen av november var lederne i Big Bite samlet hos Primulator, som sammen med Haugen-Gruppen introduserte nye og smakfulle retter.

Vokser sammen med i Big Bite
Franchisetaker Simen Dalstein (28) stortrives i Big Bite og driver to avdelinger, en i Sandvika og en i Asker. Neste steg for den driftige karen er en ny avdeling i Drammen.

MIX hever kvaliteten med burgerløftet
MIX-kjeden har i flere år satset stort på milkshake og is, og det har vært en suksess. Nå tar de et skikkelig burgerløft for å befeste seg som en matdestinasjon.

MIX Skjervekiosken: 500 cheeseburgere på fire uker
NØTTERØY: Bjørn Tore Larsen har jobbet i kiosk i over 40 år. Neste år har han 30 års jubileum som kjøpmann selv. Larsen er godt fornøyd med det nye burgerløftet.

Shell 7-Eleven Kolsås:
Øker omsetningen med smakfulle thai-retter på menyen
I august startet Shell 7-Eleven ved Kolsås opp hjemmelagede thai-retter servert på ekte porselen. Det har gitt en kraftig vekst på 20 prosent i hele matkategorien.

Best på Softis
Selv om det er vinterstid, er det fortsatt drift i softismaskinene ved Best i Lierbygda utenfor Drammen. Kunder fra fjern og nær kommer jevnlig innom for å sikre seg en fersk og gigantisk softis. Dermed går det unna med nesten 20 tonn softis i året.


Selvbetjeningskiosker gir mersalg og effektiv drift
Umoe Restaurants opplever at nye selvbetjeningskiosker gir flere fornøyde gjester på Burger King-restaurantene.

Går for et høyt servicenivå og fleksibilitet
Den 17. november ble Eureca engros offisielt åpnet sentralt ved Ryen i Oslo. Målet er å betjene de små og mellomstore bedriftene med større fleksibilitet og mindre pakkeløsninger.

Lunsj med Pia Martinsen Mellbye:
– Prestasjonene blir bedre hvis vi jobber for hverandre
Pia Martinsen Mellbye overtok lederstolen i McDonald’s Norge for snart ett år siden. Mye jobb, et høyt tempo, en tydelig retning og en sterk intern drive trigger toppsjefen i McDonald’s. Hun trives best når alle jobber fremover som et team, der de gjør hverandre gode.


FASTE SIDER

Produkter
Flere sider med produktnyheter

Bransjenytt
Flere sider med bransjenyheter

Leverandørguide
Se nettutgaven her


Convenience og convenience.no setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om Convenience her

Bestill abonnement

Last ned bladet elektronisk

 

Convenience 6/2017 er ute å