Bedre Gardsdrift 2/2016 er ute nå. Denne gangen er det gitt rikelig plass til ergonomi og test av førerhytter.

0216-bedregardsdriftNok en gang byr Norges største og eneste frittstående landbruksblad på en allsidig miks med nyttig og jordnært fagstoff for bønder og landbruksinteresserte.

Stadig flere tilbringer stadig flere timer i traktorhytta. Men er alt bedre enn før, og er hyttene like godt tilpasset små og store personer? Fysioterapeut Marit Kloset oppforder traktorkunder til å legge mer vekt på god ergonomi når det skal handles traktor. Våre tyske kollegaer i Profi har sett på den praktiske biten på ni ulike førerhytter. Konklusjonen får du i bladet, men vi kan allerede nå avsløre at hvis du er vesentlig lavere eller høyere enn normalen, eller har store føtter, så er det flere kjente traktormerker du bør holde deg unna hvis komfort og ergonomi er viktig.

I tillegg til mange sider om førerhytter og ergonomi, kan du blant annet lese om familieoverdragelse av landbrukseiendom, traktorjekk, montering av DAB-radio, frisk storfe-satsning i Vindafjord, Agco-traktorer med lav vognkort-effekt, fjellandbruk, gardssalg  på Island, rughvete og bønder med egen lift.


Bedre Gardsdrift er Norges eneste frittstående landbruksfagblad. Vi tør å mene noe. Bedre Gardsdrift fokuserer på teknikk og økonomi, og kommer ut 10 ganger i året.

Les mer om Bedre Gardsdrift

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller -utgaver av bladet


Bedre Gardsdrift 2/2016