Bedre Gardsdrift

Bedre Gardsdrift er et uavhengig og frittstående landbruksfaglig tidsskrift, som kommer ut ti ganger i året.

Bladet ble lansert under navnet K.K. Heje i 1981, før det skiftet navn til Bedre Gardsdrift i 1991. Bladet retter seg mot den norske bonden, men blir også lest av maskinbransjen, rådgivningstjenesten og entreprenører.

Vi ser på garden som en bedrift og bonden som bedriftsleder, og bladet dekker landbruksteknikk og økonomi som hovedområder. Fagbladet skal være ei verktøykasse som bidrar til å gjøre hverdagen lettere og drifta mer lønnsom for bonden.

Faste innslag i bladet er gardsanalysene der vi ser på ulike produksjoner over hele landet. Her forteller brukerne om drifta og legger alle regnskapstallene på bordet, som vi så analyserer og kommenterer.

I traktortestene setter vi nye traktorer under lupa og vurderer dem etter en rekke faste, målbare kriterier, mens prøvekjøringene våre er en enklere bedømming av hvordan traktoren er i bruk.

«Vedlikehold» er en fast spalte hvor vi viser leserne hvordan de utfører ulike reparasjoner og vedlikehold, og i «Småsmart» viser vi fram praktiske tips og lure løsninger som andre bønder har kommet opp med. Videre presenterer vi norske bransjenyheter og produktnyheter fra landbruksmesser i inn- og utland.


www.gardsdrift.no oppdateres jevnlig med nyheter.

Kontakt

Redaksjon:

Pål Sønsteli, sjefredaktør
99 36 17 17
[email protected]

Sesselja Bigseth, redaktør

41 74 81 11

[email protected]

Magnus Mo Opsahl, journalist

99 55 27 15

[email protected]

Magnus Sørlie, journalist

Boks 130

[email protected]

Per Magne Tøsse, journalist

907 49 332

[email protected]

Annonser:

Roy Utgaard

950 77 599

[email protected]

Abonnementsservice:

469 41 000

[email protected]

Postadresse:

Postboks 130

2261 Kirkenær