Årets sjette utgave av magasinet Horeca i 2019 er på vei til abonnentene. Her kan du blant annet lese om Årets kokk, der Christian A. Pettersen gikk seirende ut, og blir Norges Bocuse d’Or-deltaker på ny.

Pettersen vant konkurransen i knallhard konkurranse med fire andre kokker.

Årets unge kokk ble arrangert for første gang, og der var det Aleksander Løkkeberg Vartdal som vant.

Les mye mer om konkurransene i magasinet Horeca (nummer 6 2019)

Speiler suksess på Britannia Hotel

Nye stjerner serverer moderne mat i omgivelser preget av fordums prakt. Kanskje stjernene på Speilsalen får en stjerne, også?

De har ikke formulert noen doktrine. – Vi prøver bare å gjøre det beste vi kan for gjestene våre. Så varierer det fra meny til meny hvilken retning vi går i, sier Henrik Dahl Jahnsen.

Les mer i Horeca nummer 6 2019

Rederiet Hotell med synergier med Farsund Resort

Rederiet Hotell har vært et sentralt og viktig hotell i den gamle skipsfartsbyen Farsund, men resultatene de siste årene har ikke vært like oppløftende. Oppkjøpet av Farsund Resort skal gjøre det bedre.

Les mye mer om Rederiet Hotell i Horeca nummer 6 2019

Norsk altmuligmann på Koks

Fra vinduene ser du hverken hus, veier eller folk. Anders Danielsen fra Kragerø hjelper gjestene med å finne roen på Færøyenes tostjernersrestaurant, Koks.

Les mye mer i Horeca nummer 6 2019

Hvem får Horecabransjens Ærespris i 2020?

I 2014 var det nylig avdøde Rica-gründer Jan E Rivelsrud som ble tildelt bransjens høyeste utmerkelse, «Horecabransjens Ærespris», mens Arne Brimi fikk prisen i 2017.

Hvem får prisen i 2020?

Les mer om Horecabransjens Ærespris i Horeca nummer 6 2019

Vellykket gjenåpning etter fjorårets jordskred

Hjellup Fjordbo i Leksvik på Fosen har gått fra «krigssone» til vellykket gjenåpning, med overraskende godt belegg i sommer.

Les mer i Horeca nummer 6 2019

Destinasjon Cognac

Man må ikke være cognacelsker for å reise til Cognac, men det er gode sjanser for at du blir det når du har vært der.

Les mer Cognac om i Horeca nummer 6 2019

«Rett fra Ræder»

En sluttavtale kan være en utmerket måte å avslutte et arbeidsforhold på, i minnelighet og uten risiko for etterfølgende konflikt. Men en sluttavtale kan også være helt uegnet og i enkelte tilfeller gi grunnlag for etterfølgende rabalder og rettstvister. En fersk dom fra Borgarting lagmannsrett viser hvor galt det kan gå.

Les mer i den faste jusspalten «Rett fra Ræder», som Advokatfirmaet Ræders juridiske eksperter skriver

Les spalten i Horeca nummer 6 2019

Østlandske Storhusholdning

Dette nummeret er også et messenummer for Østlandske Storhusholdning, som arrangeres i slutten av oktober, og du finner blant annet oversikt over alle utstillere og utstillerkart i denne utgaven.

Andre større artikler

Typebedrift i denne utgaven er velkjente Lorry i Oslo, mens hotelldirektør på Clarion Collection Hotel Gabelshus, Karl Einar Sundby-Bagaas, er portrettert.

Du finner også større artikler om O’Learys, som nå satser sterkt i Norge, og om konseptet «Gruve.3» i regi Mokas Personalrestauranter.

I vinspalten denne gang har vi satt søkelyset på vin fra Sør-Afrika.

Faste spalter

I tillegg til en rekke andre små og mellomstore artikler, er det som vanlig masse lesestoff i de faste spaltene Nytt om navn, Bransjenytt, Landet Rundt, Norden Rundt, Verden rundt, Produkter og Bransjekalender.

Utsatt jubileumsbilag

Horecas 50-års jubileumsbilag skulle ha kommet sammen med denne utgaven, men på grunn av forskjellige omstendigheter, deriblant hacking av Horecas stoffbase, er dette bilaget utsatt til nummer 7.

God lesning!


Horeca (hotell, restaurant, catering og café) er bransjens klart ledende ledertidsskrift, uunnværlig for proffene som ønsker å oppdatere seg på feltene organisasjon, ledelse, drift og konsept.

I bladet finner du artikler om hotell, restaurant, kafé, catering, uteliv, reiseliv, institusjon og alt annet som berører horecabransjen.

Les mer om Horeca

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller -utgaver av bladet

Årets sjette Horeca-magasin på vei